Σάββατο 2 Μαΐου 2020

ΔΙΕΘΝΗΣ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΜΥΣΤΙΚΩΝ ΠΡΑΚΤΟΡΩΝ - ΜΕΡΟΣ Β'

ΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ: ΕΧΕΤΕ EMAIL ΣΤΟΝ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ ΣΑΣ

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΚΩΔΙΚΟΣ «ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΑ»
Εισερχόμενα

ΑΡΧΗΓΟΣ Μ.Λ. <arxigos_ml@theatroapostoles.com>
 προς: ΜΥΣΤΙΚΟΙ ΠΡΑΚΤΟΡΕΣ <mystikoipraktores@theatroapostoles.com>


Καλημέρα Μυστικέ Πράκτορα

Λάβαμε τα στοιχεία σου από το θέατρο που επέλεξες. Τώρα όμως πρέπει οπωσδήποτε να μπεις μέσα στον χώρο των παρασκηνίων.θα ερευνήσεις τα καμαρίνια, το βεστιάριο, το φροντιστήριο με τα αντικείμενα της παράστασης όπως και τους χώρους που γίνονται οι πρόβες, τα εργαστήρια που κατασκευάζονται τα σκηνικά, τα κοστούμια, κλπ.

Είναι σημαντικό να γνωρίσεις τους ανθρώπους που παίρνουν μέρος στην προετοιμασία μίας παράστασης. Έτσι, θα βεβαιωθούμε ότι θα είμαστε όλοι ασφαλείς όταν γίνει η Διεθνής Συνάντηση.

Να θυμάσαι: σε καμία περίπτωση δεν μπορείς να αποκαλύψεις την ταυτότητά σου. Γι' αυτό χρησιμοποίησε την κατάλληλη μεταμφίεση για κάλυψη.
Προτού ξεκινήσεις, θα πρέπει να λύσεις 10 γρίφους. Είναι σημαντικό για να μπορέσεις να προχωρήσεις. Είμαι σίγουρη πως θα τα καταφέρεις.
Μη ξεχάσεις να πάρεις μαζί σου τις ΚΑΡΤΕΣ ΒΟΗΘΕΙΑΣ.

Καλή  επιτυχία.

Η Αρχηγός

Μάρω Λι



Το μήνυμα ζητάει να ακολουθήσεις τα παρακάτω βήματα

Βήμα 1ο: Οι 10 γρίφοι



Μετά από κάθε απάντηση, πατάς το μπλέ σήμα κάτω δεξιά για να ελέγξεις την απάντησή σου και να προχωρήσεις.


Βήμα 2ο - Ο Υπεύθυνος ασφαλείας

Επισκέπτεσαι πάλι τον θεατρικό χώρο που έχεις επιλέξει. Με μοναδικό σου όπλο την κάλυψή σου και μία έξυπνη δικαιολογία, καταφέρνεις να μπεις στο κτίριο. Προσοχή όμως! Ο υπεύθυνος ασφαλείας μπορεί να μην είναι τόσο ευκολόπιστος όσο ο θυρωρός. Και να! βρίσκεσαι στην είσοδο της πλατείας. 

Ξαφνικά ακούγεται πίσω σου μία αυστηρή ανδρική φωνή. Είναι ο υπεύθυνος ασφαλείας. 




Προσοχή! Δεν πρέπει να αποκαλύψεις την πραγματική σου ταυτότητα. Άρα δεν μπορείς να χρησιμοποιήσεις τίποτα από τον εξοπλισμό σου. Το μόνο που σου έμεινε είναι οι ΚΑΡΤΕΣ ΒΟΗΘΕΙΑΣ. Πήγαινε πίσω στο μέηλ της Αρχηγού ή πάτα  ΕΔΩ.

Τώρα είσαι έτοιμος/έτοιμη. Είμαι σίγουρη ότι θα βρείς να δώσεις μία πειστική απάντηση ανάλογα με τις ΔΕΔΟΜΕΝΕΣ ΣΥΝΘΗΚΕΣ που έχεις δημιουργήσει με την φαντασία σου! 


Βήμα 3ο - Τα παρασκήνια 

Ξεπέρασες ένα σημαντικό εμπόδιο. Για να μπεις στα παρασκήνια και να γνωρίσεις τους ανθρώπους που εργάζονται για το θέατρο πάτα ΕΔΩ

Βήμα 4ο - Αναφορά για το Αρχείο

Τα έχεις καταφέρει θαυμάσια. Προτού ξαναβρεθούμε στο Αρχηγείο (στην επόμενη τηλεδιάσκεψή μας), συμπλήρωσε την παρακάτω φόρμα για το Αρχείο των Θεατρο-Αποστολών.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ANAKΥΚΛΩΣΗ: ΟΙ ΣΥΝΩΜΟΤΕΣ ΤΗΣ ΑΠΟΘΗΚΗΣ // RECYCLING: THE WAREHOUSE CONSPI...

Μυστικοί μου πράκτορες, εδώ είμαστε πάλι! Σας έχω μια νέα αποστολή. Παρακαλώ την προσοχή σας! Εξαφανίστηκαν από την αποθήκη του Αρχηγείου μα...

Most Popular