Κυριακή 19 Απριλίου 2020

ΔΙΕΘΝΗΣ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΜΥΣΤΙΚΩΝ ΠΡΑΚΤΟΡΩΝ - ΜΕΡΟΣ Α'

Μυστικοί Πράκτορες καλημέρα!

Η Κεντρική Υπηρεσία Μυστικών Πρακτόρων (Κ.Υ.Μ.Π.) αναζητά τον καταλληλότερο χώρο για την επόμενη Διεθνή Συνάντηση. Από ότι καταλαβαίνετε, θα συμμετέχουν Μυστικοί Πράκτορες από όλο τον κόσμο.Η συνάντηση επίσημα θα φαίνεται στον κόσμο ότι είναι μία παράσταση.


Εδώ σας αναθέτω την αποστολή σας.






Παρακαλώ, ακολουθήστε προσεκτικά τα παρακάτω βήματα. 

Βήμα 1ο - Προετοιμασία
Για να είμαστε σίγουροι ότι μπορείτε να προχωρήσετε στο επόμενο βήμα, θα πρέπει να περάσετε την παρακάτω δοκιμασία.Θα σας βοηθήσει να αναγνωρίζετε με ευκολία τα μέρη του θεατρικού χώρου.
Μπορείτε να επαναλάβετε την δοκιμασία όσες φορές χρειάζεται, μέχρι να θυμάστε όλες τις απαντήσεις.








Βήμα 2ο - Η ΚΑΛΥΨΗ ΣΑΣ

Ως επαγγελματίες μυστικοί πράκτορες, πρέπει να αποφασίσετε για την κάλυψή σας σε αυτή την αποστολή. Ποια μεταμφίεση θα χρησιμοποιήσετε; Μήπως ένας τουρίστας; Κάποιος νέος εργαζόμενος στο θέατρο; Κάποιος ηθοποιός από άλλη χώρα;

Επίσης, θα φτιάξετε το διαβατήριο για την κάλυψή σας. Το διαβατήριο είναι ένα μικρό βιβλιαράκι, ένα είδος ταυτότητας και είναι απαραίτητο για όσους ταξιδεύουν.Θα μπορούσε να είναι κάπως έτσι:


Designed by macrovector / Freepik

                    
  • Εσείς μπορείτε να χρησιμοποιήσετε ένα χαρτί μεγέθους Α5 (το μισό του Α4), διπλωμένο στα δύο και:
  1. Να ζωγραφίσετε στον χώρο της φωτογραφίας τον εαυτό σας με την κάλυψη-μεταμφίεση που επιλέξατε. 
  2. Να συμπληρώσετε τα υπόλοιπα στοιχεία σας: ΟΝΟΜΑ-ΕΠΙΘΕΤΟ-ΕΘΝΙΚΟΤΗΤΑ-ΦΥΛΟ
Επίσης καλό θα ήταν να σκεφτείτε από τώρα ποιο υποτίθεται ότι είναι το επάγγελμά σας και ο λόγος του ταξιδιού σας.

Τέλος, είναι απαραίτητο να επιλέξετε τα σωστά αξεσουάρ για την μεταμφίεσή σας: καπέλα, γυαλιά, μουστάκια, φουλάρια, κλπ. Τι άλλο χρειάζεστε να βάλετε στη βαλίτσα σας; Προσοχή! Οτιδήποτε πάρετε μαζί σας θα ελεγχθεί στο αεροδρόμιο. 


Βήμα 3ο - ΤΟ ΕΙΣΙΤΗΡΙΟ ΣΑΣ


Η βαλίτσα σας είναι έτοιμη. Θα ταξιδέψετε σ'όλον τον κόσμο για να επισκεφτείτε θεατρικούς χώρους με διάφορα είδη σκηνών. Από εδώ να παραλάβετε τα εισιτήριά σας.





ΕΙΣΙΤΗΡΙΟ για ΛΟΝΔΙΝΟ, Μ. ΒΡΕΤΑΝΙΑ.Εδώ μπορείτε να επισκεφτείτε το Θέατρο Σφαίρα του Σαίξπηρ, να περιηγηθείτε στο εσωτερικό αλλά και να παρακολουθήσετε αποσπάσματα από παραστάσεις.

ΕΙΣΙΤΗΡΙΟ ΓΙΑ ΤΙΣ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΠΟΛΕΙΣ
για Ρώμη, Ιταλία (Colosseum)
για Νέα Υόρκη,ΗΠΑ (Carnegie Hall), 
για Μόσχα, Ρωσία (Θέατρο Bolsoi)
για Σεούλ, Νότια Κορέα (Εθνικό Θέατρο) και για άλλα θέατρα σε ΑΥΣΤΡΑΛΙΑ, ΓΕΡΜΑΝΙΑ, ΑΥΣΤΡΙΑ, ΜΕΞΙΚΟ, ΙΤΑΛΙΑ, ΓΑΛΛΙΑ.

ΕΙΣΙΤΗΡΙΟ για ΜΕΞΙΚΟ (Θέατρο Degollado)

ΕΙΣΙΤΗΡΙΟ για ΣΑΟ ΠΑΟΛΟ, ΒΡΑΖΙΛΙΑ (Θέατρο FUNDACAO THEATRO MUNICIPAL)

ΕΙΣΙΤΗΡΙΟ για ΠΑΡΙΣΙ, ΓΑΛΛΙΑ (Theatre des Champs Elysees)

Αν υπάρχουν αριθμοί δεξία στην εικόνα των θεάτρων, σας οδηγούν και σε διαφορετικά σημεία του χώρου. Επισκεφτείτε ελεύθερα όσους θεατρικούς χώρους επιθυμείτε. Προσοχή μόνο, δεν πρέπει να κινήσετε υποψίες. 
Εξερευνήστε τον χώρο, πατώντας σταθερά το αριστερό κλίκ και μετακινώντας το ποντίκι. Παρατηρήστε τη σκηνή (σε κάποια θέατρα μπορείτε να ανεβείτε στη σκηνή). Εντοπίστε τα θεωρία, τον εξώστη, διακρίνετε αν υπάρχει αυλαία.
Μπορείτε να περιηγηθείτε το θέατρο προς όλες τις κατευθύνσεις και τους εξωτερικούς χώρους, ακολουθώντας τα βελάκια, όπου υπάρχουν στην εικόνα. 

Ποιo θέατρο πιστεύετε ότι είναι ο καταλληλότερος χώρος για την Διεθνή Συνάντηση Μ.Π.;


Περιμένουμε τα νέα σας στο Αρχηγείο (e-class). 

  • Στείλτε μας φωτογραφίες από το διαβατήριο που χρησιμοποιήσατε και την μεταμφίεσή σας. Μπορείτε να ανεβάσετε τα αρχεία σας στις Εργασίες ή να στείλετε μήνυμα στο mystikoipraktores@gmail.com
  • Μπείτε στην συζήτηση κάτω από την ερώτηση "Που προτείνετε να γίνει η επόμενη Διεθνής Συνάντηση Μυστικών Πρακτόρων;" και γράψτε ένα σχόλιο με την πρότασή σας για τον χώρο διεξαγωγής του επόμενου Διεθνούς Συνεδρίου Μυστικών Πρακτόρων. Τις λεπτομέρειες θα τις συζητήσουμε στην επόμενη τηλεδιάσκεψή μας.




Καλό Ταξίδι, Μυστικοί Πράκτορες!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ANAKΥΚΛΩΣΗ: ΟΙ ΣΥΝΩΜΟΤΕΣ ΤΗΣ ΑΠΟΘΗΚΗΣ // RECYCLING: THE WAREHOUSE CONSPI...

Μυστικοί μου πράκτορες, εδώ είμαστε πάλι! Σας έχω μια νέα αποστολή. Παρακαλώ την προσοχή σας! Εξαφανίστηκαν από την αποθήκη του Αρχηγείου μα...

Most Popular