Παρασκευή 10 Απριλίου 2020

ΑΡΧΕΙΟ: ΜΥΣΤΙΚΟΙ ΠΡΑΚΤΟΡΕΣ εναντίον ΓΑΤΟΥ ΝΟΟΥ



Μυστικοί Πράκτορες, ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ!


Χάρη στην δυνατή σας μνήμη και στην ακόμη πιο δυνατή φαντασία σας ανακτήσαμε τα αρχεία μας με τις παρανομίες του φοβερού Γάτου Νόου. Συνεχίστε να στέλνετε τις δικές σας ιστορίες και θα προσθέτουμε στοιχεία στο κεντρικό μας αρχείο. Διαβάστε παρακάτω:

"Ο  γάτος Νόου ταξίδεψε στο Μανχάταν και ανατίναξε 5 ουρανοξύστες . Λάβαμε μήνυμα από την αστυνομία όταν είχε ανατινάξει 3 από τους ουρανοξύστες και φύγαμε αμέσως για το Μανχάταν . Πριν ανατινάξει τον 6ο ουρανοξύστη εντοπίσαμε τον γάτο , πετάξαμε τον δυναμίτη στη θάλασσα και βάλαμε τον γάτο Νόου στη φυλακή."
 Πράκτωρ Κωνσταντίνος Μ.

"Θυμάμαι άλλη μια φορά μας είχε κλέψει όλα μας τα πληκτρολόγια από το αρχηγειο!Για να μπορέσουμε να τον πιάσουμε, κρυφτήκαμε στο αρχηγείο πίσω από τα γραφεία,βαλαμε την αγαπημένη του γατοτροφη και αυτός ήρθε να φάει(είναι και λιγούρης).Ύστερα του ρίξαμε νερό γιατί το σιχαίνεται  και έτσι μπορέσαμε και τον φυλακίσαμε! 
Ούτε αυτήν την  φορά δεν θα μας γλυτώσει !!!!"
Πράκτορας Φραγκίσκος Χ.




"Ο Γάτος Νοου είχε κλέψει το πιο μαγικό διαμάντι από το στέμμα της βασίλισσας Ελισάβετ. Μετά από στενή παρακολούθηση και αφού μαζεψα αρκετά στοιχεια ανακάλυψα την κρυψώνα του. Με τη βοήθεια άλλων πρακτόρων τον συλλάβαμε και παρέδωσα το διαμάντι πίσω στη βασίλισσα."
Πράκτορας Αναστασία Αλ


"Ο Γάτος Νοου μπήκε παράνομα (χάκαρε) σε πολλούς λογαριασμούς και σήκωσε τεράστια ποσά. Η υπηρεσία μου ανέθεσε επειδή είμαι ειδική στα ηλεκτρονικά να βρω τα ίχνη του και να τον συλλάβω. Έτσι και εγώ μετά από μεγάλη και επιμελή έρευνα με την βοήθεια του ηλεκτρονικού εξοπλισμού μου και τις γνώσεις μου κατάφερα να τον εντοπίσω. Μετά από έφοδο στο κρησφύγετο του τον συνέλαβα και τον οδήγησα στη φυλακή. Έπειτα επέστρεψα τα χρήματα στα θύματα του Γάτου Νοου."
 Πράκτορας Ιωάννα Αλ.


"Το προηγούμενο Σάββατο ο κακός Γάτος Νόου πήγε κρυφά στο μουσείο μας και έκλεψε το ισχυρό ροζ διαμάντι που είχε ιδιαίτερο θαυμασμό στο μουσείο μας και τώρα το μουσείο θα είναι πια κλειστό. Ο μόνος τρόπος που πήραμε πίσω το διαμάντι ήταν ο εξής :Βάλαμε μέσα στην είσοδο μια πισίνα με νερό και μόλις κατέφτασε, έπεσε μέσα στο νερό. Δεν άντεχε άλλο και είχε υποσχεθεί πως θα μας το έδινε πίσω και εμείς θα τον βγάζαμε από το νερό και θα του δίναμε μία λιχουδιά Αν όμως δεν μας το έδινε θα τον αφήναμε στο νερό για πάντα. Ευτυχώς όμως που ο Γάτος Νόου παραδέχτηκε το λάθος του και επέστρεψε το διαμάντι πίσω στο μουσείο μας!"
Πράκτορας Δήμητρα Μπ.


Πράκτορας Ορέστης Αγ.

"Ο Γάτος Νόου έκλεψε όλες τις τροφές για γάτες από τα πετ σοπ, χάλασε όλα τα δίκτυα της πόλης μας και έκανε καταστροφές σε όλα τα κολυμβητήρια. Αυτές ειναι κάποιες από τις παρανομίες του."
Πράκτορας Χρήστος Μπ


"Ο κακός Γάτος Νόου έκλεψε ένα μαγαζί με ηλεκτρονικά γιατί ήθελε να πάρει ένα υλικό για να φτιάξει τη μεγάλη του μηχανή που σταματάει τον χρόνο.
Οι Μυστικοί πράκτορες όμως το έπιασαν στα πράσα όταν ήταν έτοιμος να βάλει τη μηχανή σε λειτουργία. Καταστρέψανε τη μηχανή και βάλανε τον Γάτο Νόου στη φυλακή, όχι με σίδερα αλλά με γύρω γύρω τοίχους."
Πράκτορας Ειρήνη Πα. 


Ο Γάτος Νόου μπήκε κρυφά στο σχολείο και έκλεψε τα αρχεία με τα παιχνίδια από τους υπολογιστές του σχολείου. Όμως ο Φώτης, ο Ορέστης, ο Θωμάς και ο Νίκος τον περικύκλωσαν, τον στρίμωξαν και του είπαν "γιατί το κάνεις αυτό, δε θες να έχεις φίλους;"
Πράκτορας Φώτης Πρ.

"Ο κακός Γάτος Νόου χάκαρε τον κωδικό του Χρηματοκιβωτίου της τράπεζας και μπλόκαρε τον συναγερμό! Έτσι άδειασε  το χρηματοκιβώτιο της τράπεζας χωρίς να τον ενοχλήσει κανείς."
Πρακτορας Ευάγγελος Πα.



"Ο γάτος Νόου επειδή σιχαίνεται το νερό, μπλόκαρε το σύστημα πλοήγησης του νερού με τους υπολογιστές του και έτσι κατάφερε να κόψει το νερό σε όλη την πόλη."
Πράκτορας Στυλιανή Χα.



"Του στήσαμε ενέδρα έξω από ένα εργοστάσιο που έφτιαχνε κονσέρβες γατοτροφής"
Πράκτορας Φώτης Χα.


"Ο Γάτος Νόου έκλεψε όλες τις γατοτροφές και χάλασε τις πισίνες"
Πράκτορας Αθανάσιος Μπ. 



"Tην προηγούμενη φορά ο γάτος Νόου είχε μπει πάλι στο αρχηγείο μας  και είχε χαλάσει τους υπολογιστές μας. Τους είχε κάνει βίδες. Βρήκαμε όμως τρίχες γάτας και πατημασιές και έτσι καταλάβαμε ότι ήταν αυτός. Ακολουθήσαμε τις πατημασιές του και φτάσαμε στην κρυψώνα του. Βάλαμε ένα ψάρι σε μια παγίδα και όταν το μύρισε βγήκε έξω και τον πιάσαμε."
Πράκτορας Φωτεινή Σπυ.    


2 σχόλια:

  1. Ο γάτος Νόου έφαγε όλη την γατοτροφή της γάτας μας που την λένε Τζέρυ!Ετσι οι πράκτορες Φώτης Λα, Νίκος Σα και ο Γιώργος Πα του στήσαν παγίδα,τον περικυκλωσαν κ τον ανάγκασαν να πάει στη φυλακή!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ANAKΥΚΛΩΣΗ: ΟΙ ΣΥΝΩΜΟΤΕΣ ΤΗΣ ΑΠΟΘΗΚΗΣ // RECYCLING: THE WAREHOUSE CONSPI...

Μυστικοί μου πράκτορες, εδώ είμαστε πάλι! Σας έχω μια νέα αποστολή. Παρακαλώ την προσοχή σας! Εξαφανίστηκαν από την αποθήκη του Αρχηγείου μα...

Most Popular